Trustpilot

Installation Solpaneler

Installation Solpaneler

Välkommen till vår sida om installation av solpaneler hos Guld Sol Byggen AB. Vi är specialister på att installera och montera solpaneler över hela Sverige. Med vår expertis och erfarenhet tar vi hand om hela processen, från planering till färdig installation.

Varför välja installation av solpaneler?

Installation av solpaneler är ett smart och hållbart val när det kommer till energiförsörjning. Här är några fördelar med att installera solpaneler:

Miljövänlig energi: Solpaneler omvandlar solens ljus till elektricitet utan att producera skadliga utsläpp eller bidra till klimatförändringar. Genom att investera i solpaneler kan du minska din klimatpåverkan och bidra till en renare och grönare framtid.

Ekonomiska fördelar: Solpaneler kan generera egen el som du kan använda i ditt hem eller företag. Genom att producera din egen el kan du minska dina elkostnader och spara pengar på lång sikt. Dessutom kan du få ekonomisk ersättning för den överskottsel du matar in i elnätet genom olika stöd- och bidragsprogram.

Hållbar investering: Installation av solpaneler är en hållbar investering på flera sätt. Solpaneler har en lång livslängd och kräver minimalt med underhåll. Dessutom kan installationen av solpaneler öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv vid en eventuell försäljning.

Vår installationsprocess

När du väljer Guld Sol Byggen AB för installationen av dina solpaneler kan du vara trygg med att du får en professionell och pålitlig service. Här är en översikt över vår installationsprocess:

Konsultation och planering: Vi inleder med en konsultation där vi lyssnar på dina behov och önskemål. Vi genomför en noggrann analys av din fastighet och tar hänsyn till faktorer som takläge, solinstrålning och elbehov för att skapa en anpassad lösning.

Design och offert: Baserat på våra insikter och din budget skapar vi en design och offert som passar dina behov. Vi förklarar noggrant kostnader, energipotential och återbetalningstid för att du ska kunna fatta ett välinformerat beslut.

Installation och montering: Vårt erfarna team av installatörer tar hand om hela installationen. Vi använder högkvalitativa solpaneler och komponenter för att säkerställa optimal prestanda och pålitlighet. Alla montage utförs av vår egen personal för att garantera bästa resultat.

Anslutning och driftsättning: När installationen är klar ansluter vi solpanelerna till ditt elsystem och säkerställer att allt fungerar som det ska. Vi ger dig även instruktioner om hur du kan övervaka och dra nytta av dina solpaneler.

Service och support: Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig support även efter installationen. Vi erbjuder även serviceavtal för att säkerställa att dina solpaneler fortsätter att fungera optimalt under hela deras livslängd.

Kontakta oss idag för att komma igång med installationen av dina solpaneler och dra nytta av ren och hållbar energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig på Guld Sol Byggen AB!

Planera & räkna på solceller

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss för genomgång och beställning. 

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.