Trustpilot

Elektriker Stockholm

Vi är elektriker och experter på solceller och laddboxar. Och vi arbetar i Stockholm med omnejd!

Solceller, laddboxar, elarbeten och takarbeten är en del av vår vardag och vi är experter i området med lång erfarenhet. Hos oss kan du vara trygg med att saker blir gjorda på ett bra och säkert sätt. Vi tycker också att det är en trygghet att vi finns nära till hands i Stockholm och att du alltid kan få tag i oss. 

Låt oss ta hand om allt som har att göra med el så kan du luta dig tillbaka och sen njuta av det vi monterat och installerat åt dig. 

Planera & räkna på solceller

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss för genomgång och beställning. 

Beställ & montera solceller

Ni går gemensamt igenom projektet med en av våra solcellsexperter där ni säkerställer att ni räknat rätt och att allt är i sin ordning. Därefter genomför vi beställningen och arbetet med monteringen planeras in. 

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du som bor i Stockholm 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Stockholm 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.