Trustpilot

Elektriker Uppsala

Vi är elektriker och experter på solceller och laddboxar. Och vi arbetar i Uppsala med omnejd!

Solceller, laddboxar, elarbeten och takarbeten är en del av vår vardag och vi är experter i området med lång erfarenhet. Hos oss kan du vara trygg med att saker blir gjorda på ett bra och säkert sätt. Vi tycker också att det är en trygghet att vi finns nära till hands i Uppsala, med våra kunniga elektriker redo att hjälpa dig. Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitliga elektriker i närheten, särskilt när det gäller ditt elsystem och installationer.

Låt oss ta hand om allt som har att göra med el i ditt hem eller företag i Uppsala. Våra kompetenta elektriker i Uppsala är välutbildade och erfarna inom installation av solcellsanläggningar, laddboxar och andra elarbeten. Vi ser till att arbetet utförs med precision och noggrannhet för att säkerställa att ditt elsystem fungerar effektivt och säkert.

När du väljer oss som dina elektriker i Uppsala kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg med att vi tar hand om allt. Vi tar hand om planering, installation och underhåll av ditt elsystem, oavsett om det gäller solceller, laddboxar eller andra elarbeten. Vår målsättning är att du ska kunna njuta av det vi har monterat och installerat åt dig, samtidigt som du har en pålitlig och hållbar elförsörjning.

Kontakta oss idag och låt våra elektriker i Uppsala hjälpa dig med alla dina elbehov. Vi ser fram emot att ge dig en smidig och professionell service som du kan lita på.

Elektriker Uppsala 

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss, dina pålitliga elektriker i Uppsala, för genomgång och beställning. Vi förstår vikten av att ha tillgång till professionella elektriker i ditt närområde, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster i Uppsala.

Vår modul gör det enkelt för dig att göra en noggrann kalkyl och planera din solcellsanläggning baserat på dina specifika behov och förutsättningar. När du är nöjd med din plan kan du enkelt komma i kontakt med oss, de erfarna elektrikerna i Uppsala, för att få en genomgång av din plan och göra din beställning.

Vi finns här för att vägleda dig genom processen och säkerställa att du får en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem eller företag i Uppsala. Våra kompetenta elektriker i Uppsala har gedigen kunskap och erfarenhet inom solcellsteknik och kan ge dig råd och rekommendationer för att optimera din solcellsanläggning.

Kontakta oss idag för att få en professionell genomgång av din solcellskalkyl och göra din beställning. Med vårt team av elektriker i Uppsala kan du vara trygg med att din solcellsanläggning kommer att installeras på ett säkert och effektivt sätt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att dra nytta av solenergiens fördelar och bidra till en hållbar framtid i Uppsala.

Elektriker Uppsala 

Ni går gemensamt igenom projektet med en av våra solcellsexperter, Elektriker Uppsala, där ni säkerställer att ni räknat rätt och att allt är i sin ordning. Därefter genomför vi beställningen och arbetet med monteringen planeras in. Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitliga och erfarna elektriker i Uppsala för att genomföra dina solcellsanläggningsprojekt. Tillsammans med vår solcellsexpert i Uppsala kan du vara säker på att vi noggrant granskar ditt projekt och säkerställer att alla beräkningar är korrekta och att inget lämnas åt slumpen. När allt är klart och ni är nöjda med planen, tar vi hand om beställningen och ser till att arbetet med monteringen planeras in på ett smidigt sätt. Med vår kompetenta och pålitliga elektriker i Uppsala kan du vara trygg med att din solcellsanläggning kommer att installeras på ett professionellt och säkert sätt.

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.