Trustpilot

Färdigställda anläggningar:

Tumba/Botkyrka 

Kunden var osäker på hur han ville att anläggningen skulle monteras, efter flera samtal med vår skickliga medarbetare Patrik så blev detta slutresultat både kunden och vi blev extremt nöjda och tacksamma för förtroendet att få installera denna anläggning  
#PROFFSPÅDETMESTA  

Guld Sol Byggen AB sänker inte farten med montagen/installationer av solcellsanläggningar denna anläggning fick en nöjd kund i Spånga bli ägare till.

Guld Sol Byggen AB i farten, denna gång i Huddinge.

Guld Sol Byggen AB 

Sänker inte farten med att leverera nyckel färdiga anläggningar, här fick Fonden i Älvsjö 120 st paneler monterade/installerade på sin fastighet! 
#PROFFSPÅDETMESTA  

Guld Sol Byggen AB i Segeltorp vi montera installera en anläggning med 50 st 410 W paneler.

Guld Sol Byggen AB 

Stanna till i Nynäshamn och montera/installera denna anläggning med 44 st 330 W paneler 

Guld Sol Byggen AB 

stanna till i Huddinge och montera/installera 39 st 400 W paneler, allt gick riktigt bra och kunden blev riktigt nöjd med slutresultatet och det är viktigast för oss!
#PROFFSPÅDETMESTA  

Guld Sol Byggen AB han med en sista anläggning i Mora innan vi vände hemåt ifrån våra 3 dagars resa! 4 anläggningar på 3 dagar och anläggningar som är monterade / installerade efter konstens alla regler! 

2/2 Bollnäs
2/2 Bollnäs

Guld Sol Byggen AB stanna även till i Bollnäs på våran resa detta är den 3:e anläggningen vi gjorde på 3 dagar men att vi jobbar snabbt betyder inte att vi tummar på lagar och regler! allt upp buntat, krok monterat i taksolen.  

Storvik
Storvik

Guld Sol Byggen AB stanna även till i Storvik på våran genomresa genom Sverige 

Guld Sol Byggen AB stanna till i Gävle och montera/installera denna anläggningen.

Guld Sol Byggen AB i farten igen denna gång stanna vi till i Ingarö och montera/installera denna anläggningen som både ska producera el och varmt vatten. Nöjd kund nöjd Guld Sol Byggen AB 

Trångsund 

Guld Sol Byggen AB stanna till i Trångsund och montera/installera denna anläggning, det tog 2 dagar att få allt på plats! men klart och ursnyggt blev det! nu packar vi ihop och åker vidare till nästa kund! 
#PROFFSPÅDETMESTA  

Täby 

Guld Sol Byggen AB landa i Täby för att göra denna anläggning med 50 st 330W paneler på papptak där kroken skulle svetsas fast med det är inga problem för oss då vi har alla behörigheter och erfarenheten att utföra projektet!
#PROFFSPÅDETMESTA   

Jakobsberg 

Guld Sol Byggen AB stanna till i Jakobsberg idag och färdigställde en mindre anläggning på 16 st 300 W paneler. 
#PROFFSPÅDETMESTA   

Idag var vi i Farsta och montera/installera denna anläggningen på 35 paneler allt gick som på räls.
det blev läckt krok då det var masonit och inte råspont under betong panorna. 

Guld Sol Byggen AB i farten igen denna gång landa vi i Trosa och montera/installera en anläggning med en huawei växelriktare.

#PROFFSPÅDETMESTA  

Guld Sol Byggen AB är i farten igen denna gång i Vendelsö där vi montera/installer solpaneler på både tegel och papptak och det blev perfekt! vi låter resultatet prata för sig själv! 

#PROFFSPÅDETMESTA 

Ännu ett projekt som vi på Guld Sol Byggen AB gjorde i Nyköping med ett för oss helt nytt montage system för plåttak! men som med allt annat nytt så var det bara att sätta sig vid skolbänken igen så vi skulle lära oss det nya montage systemet till 110% men om man inte är villig att plugga och lära sig nya saker så kan man inte använda eller förtjänna våran välförtjänta titel #PROFFSPÅDETMESTA  
Guld Sol Byggen AB är i farten igen och denna gång hamna vi i Nyköping! två större plåttak som skulle genomgå en ”FACELIFT” som vi genomförde på 2 dagar! 

#PROFFSPÅDETMESTA  

Ännu ett projekt som Guld Sol Byggen AB varit delaktiga  i för att dela med oss av våran expertis.

#PROFFSPÅDETMESTA  

Guld Sol Byggen AB är i farten igen och denna gång landa vi i Strängnäs och montera denna anläggning på 67 st paneler kunden var extremt nöjd som vi alltid lämnar våra kunder! vi tackar en perfekt kund med en perfekt anläggning! Får vi se vart det bär av imorgon kanske kommer vi hem till dig! 
#PROFFSPÅDETMESTA  

Etapp 1/2 är slufört och imorgon påbörjas ettap 2 vi drar oss inte för att jobba hårt för våra kunder! 

#PROFFFSPÅDETMESTA  

Guld Sol Byggen är i farten igen och har denna gång fått förtroendet att installera en anläggning på en BRF i Vaxholm totalt kommer det bli 208 paneler uppdelat över 2 Hus och 4 takytor, 

vi på GuldsolByggen AB tackar för förtoendet och uppdaterar snart men färska bilder från projektet!
#PROFFSPÅDETMESTA  

Sådär ja nu kan Guld Som tacka för sig hos denna BRF och lämna ett gäng med hyresgäster som var otroligt nöjda med sina nya anläggningar. 

tack för oss
#PROFFSPÅDETMESTA  

1/4
1/4
Uppsala

Ännu en anläggning gjord av Guld Sol Byggen AB 
#PROFFSPÅDETMESTA 

Enebyberg, Täby 

En anläggning som vi på Guld Sol Byggen AB och kunden blev riktigt nöjda med tyvärr så fick vi endast bilder från innan vi hunnit kapa skenorna 

Nacka 
 Ett tak som vi gjorde på en dag, ( En lång dag ) på ett plåt tak. Resultatet blev inget mindre än perfekt. 
GuldSolByggen AB vi löser det mesta och vi är ju
#PROFFSPÅDETMESTA  

Täby
Täby
Ett mindre tak i Täby som gjordes på nästan en förmiddag, Guld Sol Byggen AB #PROFFSPÅDETMESTA
1/4
1/4
2/4
2/4
3/4
3/4
4/4
4/4
Täby

Ännu ett tak som Guld Sol Byggen AB stolt kan visa upp, Vi tackar alla inblandade, montörer, kund för ett bra sammarbete och ett perfekt montage.

Hässelby villastad 

Här hade kunden en extremt hög el förbrukning men vi lyckades lösa detta med sol energi kunden blev väldigt nöjd med slut resultatet med anläggningen   
#PROFFSPÅDETMESTA 

Norrtälje 

En kund som var osäker på hur vi skulle kunna montera en anläggning på hennes plåt tak vi såg inga problem med att det var plåt tak vi har erfarenhet från dom flesta tak typerna och har dom effektivaste lösningarna för att installera solcellerna  
#PROFFSPÅDETMESTA 

Norrtälje 

Plåttak tog totalt 3 dagar hela montaget med solcellerna och elektrikern, kunden var extremt nöjd och imponerad över hur fort det gick och hur perfekt allt sitter i linje.  
#PROFFSPÅDETMESTA  

Tyresö 

Ännu ett jobb som gick smidigt och kunden fick en anläggning som han var jätte nöjd med. 
#PROFFSPÅDETMESTA  

Danderyd 

Så här kan det se ut precis när vi är klara här är våra montörer mitt i processen att plocka ner ställningen  
#PROFFSPÅDETMESTA 

Gimo

Kunden har köpte en gammal skola som han ville att vi skulle montera solceller på efter flera samtal med kunden så blev det här slut resultatet 
#PROFFSPÅDETMESTA 

knivsta 

Kunden som hade en stor häst gård med en väldigt hög el förbrukning ville att vi skulle skräddar sy en solcells packet till honom och detta är vad vi kom fram till tillsammans med kunden.
#PROFFSPÅDETMESTA 

Norrby 

kunden hade ett plåttak som vi kunde montera panelerna på utan några som helst problem sen var det en stor bonus att få ta lite små pauser ibland och kolla på alla djur som bodde på gården. 
#PROFFSPÅDETMESTA 

Järfälla,

 taket var papp men det är inget stoppar oss då kommer våra behörigheter inom Heta arbeten till bra nytta! inte ens det kalla vädret lyckas med det! kunden var enormt nöjd med sin nya anläggning.  
#PROFFSPÅDETMESTA 

Eskilstuna, 

En anläggning som vi kunde påbörja och färdigställa på en dag pga att kunden fråga om vi kunde bli klara men anläggningen innan familjen skulle åka bort en längre tid. 
#PROFFSPÅDETMESTA  

Ekerö    

Kunden hade ett par gamla solvärmeceller som var vatten bärande som hade gjort sitt så vi monterade/installerade solceller på 2 tak åt kunden och allt gick enormt smidigt och snabbt.
#PROFFSPÅDETMESTA  

Eskilstuna

Ett väldigt högt hus med enkupigt tegel,
det var inga problem efter lite brainstorming kom vi fram till dom bästa och effektivaste lösningarna för det här taket kunden var nöjd vi var nöjda ett perfekt avslut på veckan! 
#PROFFSPÅDETMESTA  

Trångsund

En anläggning hos ett äldre par som verkligen hade mycket historia att bäretta om som både var intressant och rolig att lyssna på, vi hade ju bara olika historier om byggprojekt och solcells anläggningar som vi kunde bäretta med det tyckte vi alla också var väldigt intressant och roligt 
#PROFFSPÅDETMESTA 

Bålsta 

En anläggning på plåttak som krävde en hel del tänkande för att kunna lösa pga att kran gick inte att använda för att framkomligheten var inte optimalist men vi löser det mesta som sagt
#PROFFSPÅDETMESTA  

Åkers styckebruk 
kyla och snö stoppar inte oss på Guld Sol Byggen AB vi jobbar året runt oavsett väder och vind.
#PROFFSPÅDETMESTA  

Strängnäs 

Snö, kyla eller snö är aldrig något hinder för oss!
#PROFFSPÅDETMESTA  

Bollmora 

Grymt rolig anläggning att installera och snygg dessutom! Vi på Guld Sol Byggen AB är
#PROFFSPÅDETMESTA  

Arboga

Vi växer så det är otroligt det är tack vare våra fantastiska kunder! Tack för erat förtroende till oss på Guld Sol Byggen AB utan er hade vi inte varit #PROFFSPÅDETMESTA  

Järna 

Tack för förtroendet att få göra eran anläggning! 
Ni och alla våra kunder hjälper oss att både växa i antal och i kunskap så vi kan fortsätta vara 
#PROFFSPÅDETMESTA 

Åkersberga 

En "standard" anläggning på tegletak med råspont som undertak, gick som på räls hela anläggningen tog 2 dagar från start till mål! Kunden ville använda sig av en Fronius växelriktare som vi montera/installera,  kunde inte vara mer nöjd hälsar han!
#PROFFSPÅDETMESTA  

Nacka

Ännu ett jobb som har fått Guld Sol Byggen AB stämpeln en nöjd kund och en nöjd Guld Sol Byggen AB för ett nytt och början på ett långt samarbete mellan oss och SOLDAGS. 

Tyresö 

En anläggning i Tyresö där det behövdes lite snickeri arbete på taket, och ner montering av en gammal värme anläggning på taket men inget som vi på Guld Sol Byggen AB inte kan fixa! 
#PROFFSPÅDETMESTA  

Nynäshamn 

En anläggning som vi fick på vårat bord efter att kunden hade blivit lovad en massa löften från en av FÖR många oseriösa aktörer inom solcells branschen men efter en del pappersarbete och en avvikelse rapport så sitter äntligen anläggningen på plats och kunden kan äntligen slappna av och få njuta av sin nya anläggning. 
#PROFFSPÅDETMESTA  

1/2
1/2
2/2
2/2
Värmdö

Ännu ett tak vi här på Guld Sol Byggen AB stolt vill visa upp för er! det var en kall dag med sina 0 grader och halt på taket men efter att alla säkerhets punkter var uppfyllda kunde vi starta montaget och både vi och kunden blev extremt nöjda med anläggningen!
#PROFFSPÅDETMESTA  

Enköping 

Ännu en anläggning gjord av oss på Guld Sol Byggen AB hela anläggningen består av 60 solceller.
#PROFFSPÅDETMESTA  

Nyköping 

ännu ett plåttak som hamna på vårat bord, Totalt 80 paneler som hamna på taket ute i Nyköping kunden blev nöjd som vi av slutresultatet.
#PROFFSPÅDETMESTA  

1/2
1/2
2/2
2/2
Öresundsbro

Vi fick en mindre anläggning på vårat bord 2 tak sidor med 9 solceller ( totalt 18 celler ) på varje sida, det var inga problem för oss vi började lite senare än vanligt pga gps problem.... men anläggningen var klar i lagom tid för hemgång för grabbarna! nöjd kund= nöjda montörer! #PROFFSPÅDETMESTA 

Vi har väldigt många flera jobb som vi har installerat och som vi även använder som referens jobb vid intresse kan vi skicka dessa också, Vi är certifierade montörer och har även utbildningar inom tak säkerhet m,m och alla våra montörer har El behörigheter.