Trustpilot

Solcellsinvestering

Solcellsinvestering - Spara pengar och bidra till en hållbar framtid

Här kan du lära dig mer om fördelarna med att investera i solceller, hur det kan påverka din ekonomi och miljön samt få tips och råd för att göra en framgångsrik solcellsinvestering.

Varför investera i solceller?

  1. Ekonomiska fördelar: Solcellsinvesteringar kan ge betydande ekonomiska fördelar på lång sikt. Genom att producera din egen el kan du minska eller eliminera dina energikostnader. Dessutom kan du dra nytta av skatteincitament, bidrag eller subventioner som kan göra investeringen ännu mer lönsam.

  2. Energiövergång och hållbarhet: Genom att investera i solceller blir du en del av den gröna energiomställningen. Solceller är en ren och förnybar energikälla som minskar beroendet av fossila bränslen och minskar din koldioxidavtryck. Du bidrar till en hållbar framtid och bekämpar klimatförändringarna.

  3. Ökat fastighetsvärde: En solcellsinvestering kan öka värdet på din fastighet. Potentiella köpare ser ofta värdet av att ha låga energikostnader och en miljövänlig energilösning redan installerad. Det kan ge en konkurrensfördel om du någonsin väljer att sälja din fastighet.

Vad du bör tänka på vid solcellsinvestering

  1. Energianalys och utvärdering: En noggrann analys av din energiförbrukning och solpotentialen på din fastighet är avgörande. Det kan hjälpa dig att bestämma rätt storlek på solcellssystemet för att möta dina behov och maximera avkastningen på din investering.

  2. Kostnadsbedömning och avkastningsberäkning: Det är viktigt att göra en kostnadsbedömning och beräkna den förväntade avkastningen på din solcellsinvestering. Ta hänsyn till installationskostnader, underhållskostnader och eventuell finansiering för att få en realistisk bild av din investering.

  3. Val av pålitlig leverantör: Att välja en pålitlig och erfaren leverantör är viktigt för att säkerställa kvaliteten på ditt solcellssystem och en smidig installationsprocess. Utvärdera flera leverantörer, be om referenser och läs recensioner för att fatta det bästa beslutet.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att göra en solcellsinvestering eller har frågor kring ämnet är du välkommen att kontakta oss. Vårt team av solenergiexperter finns tillgängligt för att ge dig råd och hjälpa dig med din investering.

Planera & räkna på solceller

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss för genomgång och beställning. 

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.