Trustpilot

Lagring av solenergi

Lagring av solenergi

Välkommen till vår sida om lagring av solenergi hos Guld Sol Byggen AB. Vi är experter på att installera och montera solcellsanläggningar med lagringskapacitet i hela Sverige. Med vår kompetens och erfarenhet tar vi hand om hela processen, från planering till färdig installation.

Varför välja lagring av solenergi?

Lagring av solenergi är ett smart och hållbart val när det kommer till energiförsörjning. Här är några fördelar med lagring av solenergi:

Miljövänlig energi: Solceller omvandlar solens ljus till elektricitet utan att producera skadliga utsläpp eller bidra till klimatförändringar. Genom att investera i lagring av solenergi kan du maximera användningen av den självproducerade energin och minska beroendet av elnätet, vilket leder till en renare och grönare framtid.

Självförsörjning och oberoende: Genom att lagra solenergi kan du bli mer självförsörjande när det gäller el. Du kan använda den lagrade energin när solen inte är tillgänglig, som på nätter eller under molniga dagar. Det ger dig en ökad oberoende och stabilitet i din energiförsörjning.

Flexibilitet och sparande: Med lagring av solenergi kan du maximera utnyttjandet av din egenproducerade el. Överskottet av solenergi kan lagras och användas senare när behovet är högre. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att spara pengar genom att minska dina elkostnader.

Vår installationsprocess

När du väljer Guld Sol Byggen AB för din solenergilagring kan du vara trygg med att du får en professionell och pålitlig service. Här är en översikt över vår installationsprocess:

Konsultation och planering: Vi börjar med en konsultation där vi lyssnar på dina behov och önskemål. Vi gör en noggrann analys av din fastighet och tar hänsyn till faktorer som takläge, solinstrålning och energiförbrukning för att skapa en anpassad lösning för solenergilagring.

Design och offertering: Baserat på våra insikter och din budget skapar vi en design och offertering som passar dina behov. Vi förklarar noggrant kostnader, lagringskapacitet och effektivitet för att du ska kunna fatta ett informerat beslut.

Installation och montering: Vårt erfarna team av installatörer tar hand om hela installationen. Vi använder högkvalitativa solcellspaneler, energilagringsenheter och komponenter för att säkerställa optimal prestanda och pålitlighet. Alla våra montage utförs av vår egen anställda personal för att garantera bästa resultat.

Anslutning och driftsättning: När installationen är klar ansluter vi solenergilagringssystemet till ditt elsystem och säkerställer att allt fungerar som det ska. Vi ger dig även instruktioner om hur du kan övervaka och dra nytta av din lagrade solenergi.

Service och support: Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig support även efter installationen. Vi erbjuder även serviceavtal för att säkerställa att din solenergilagring fortsätter att fungera optimalt under hela dess livslängd.

Kontakta oss idag för att komma igång med lagring av solenergi och dra nytta av ren och hållbar energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig på Guld Sol Byggen AB!

Planera & räkna på solceller

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss för genomgång och beställning. 

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.