Trustpilot

Solceller Örebro

Vi är experter på solceller och hjälper dig med hela processen i Örebro!

Solceller är en erkänd och bra investering för såväl miljön som plånboken. Med vår hjälp som experter på solceller får du full koll på läget och vi arbetar i Örebro så vi är alltid nära till hands. 

Vi monterar dagligen solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar och hjälper dig gärna med att skapa det perfekta systemet för dig och ditt hushåll. 

Planera & räkna på solceller

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss för genomgång och beställning. 

Beställ & montera

Ni går gemensamt igenom projektet med en av våra solcellsexperter där ni säkerställer att ni räknat rätt och att allt är i sin ordning. Därefter genomför vi beställningen och arbetet med monteringen planeras in. 

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Örebro 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.