Trustpilot

Solceller Örebro

Vi är experter på solceller och hjälper dig med hela processen i Örebro!

Välkommen till vår sida om solceller i Örebro hos Guld Sol Byggen AB. Vi är din pålitliga partner när det gäller montering och installation av solcellsanläggningar i Örebro och runt om i Sverige. Med vår omfattande behörighet, kompetens och engagerade personal kan vi ta hand om hela installationsprocessen för att ge dig en pålitlig och hållbar energilösning.

Planera & räkna på solceller i Örebro

I Örebro erbjuder vi en specifik modul där du smidigt kan räkna och planera din solcellsanläggning. Vi förstår att solenergi är en viktig resurs i staden och vi är här för att hjälpa dig att dra nytta av den. När du har genomfört förarbetet och är redo är det dags att kontakta oss för en grundlig genomgång och för att göra din beställning. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att förverkliga din solenergidröm i Örebro.

Beställ & montera i Örebro

Efter att du har kontaktat oss för genomgång och beställning av din solcellsanläggning i Örebro, går vi gemensamt igenom projektet med en av våra solcellsexperter. Tillsammans säkerställer vi att alla beräkningar är korrekta och att allt är i sin ordning för att du ska få den optimala solenergilösningen. Vi lägger extra fokus på att anpassa anläggningen efter Örebros specifika förhållanden och solpotential.

När vi har gått igenom allt och är överens om planen, genomför vi beställningen av solcellerna. Vi ser till att få tag i högkvalitativa produkter som passar perfekt för ditt projekt i Örebro. Därefter planeras monteringsarbetet noggrant in för att säkerställa smidigheten och effektiviteten i installationen.

Vi är måna om att ge dig den bästa möjliga solcellsanläggningen i Örebro. Genom att samarbeta med våra experter och följa noggranna planerings- och genomförandeprocesser kan vi leverera resultat som du kommer att vara nöjd med. Lita på oss för att göra din solenergiresa i Örebro både framgångsrik och problemfri.

Räkna på din solcellsanläggning i Örebro

I Örebro erbjuder vi dig möjligheten att göra din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, som sträcker sig från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Dessa paket är noggrant sammansatta för att passa olika energibehov och takstorlekar i staden.

Om du föredrar att göra en mer anpassad solcellskalkyl kan du även välja att basera den på tillgänglig takyta eller det önskade antalet solcellspaneler. Vi förstår att varje fastighet i Örebro kan vara unik, och vi är här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just ditt behov.

Oavsett om du väljer ett standardpaket eller önskar en mer anpassad kalkyl, kommer vårt team att stödja dig genom processen. Vi kan ge dig råd och vägledning för att säkerställa att din solcellsanläggning passar perfekt för ditt hem eller företag i Örebro. Tillsammans kan vi maximera din solenergipotential och bidra till en mer hållbar framtid för staden.

Just nu får du 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Örebro 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.