Trustpilot

Solcellsanläggningar

Solcellsanläggningar - Effektiv och Hållbar Energi hos Guld Sol Byggen AB!

Välkommen till vår sida om solcellsanläggningar hos Guld Sol Byggen AB. Vi är experter på att installera och montera solcellsanläggningar i hela Sverige. Med vår kompetens och erfarenhet tar vi hand om hela processen, från planering till färdig installation. 

Varför välja solcellsanläggningar?

Solcellsanläggningar är ett smart och hållbart val när det kommer till energiförsörjning. Här är några fördelar med solcellsanläggningar:

  1. Miljövänlig energi: Solceller omvandlar solens ljus till elektricitet utan att producera skadliga utsläpp eller bidra till klimatförändringar. Genom att investera i solcellsanläggningar kan du minska din klimatpåverkan och bidra till en renare och grönare framtid.

  2. Ekonomiska fördelar: Solcellsanläggningar kan generera egen el som du kan använda i ditt hushåll eller företag. Genom att producera din egen el kan du minska dina elkostnader och spara pengar på lång sikt. Dessutom kan du få ekonomisk ersättning för den överskottsel du matar in i elnätet genom olika stöd- och bidragsprogram.

  3. Hållbar investering: Solcellsanläggningar är en hållbar investering på flera sätt. De har en lång livslängd och kräver minimalt med underhåll. Dessutom kan installationen av solcellsanläggningar öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv vid en eventuell försäljning.

Vår installationsprocess

När du väljer Guld Sol Byggen AB för din solcellsanläggning kan du vara trygg med att du får en professionell och pålitlig service. Här är en översikt över vår installationsprocess:

  1. Konsultation och planering: Vi börjar med en konsultation där vi lyssnar på dina behov och önskemål. Vi gör en noggrann analys av din fastighet och tar hänsyn till faktorer som takläge, solinstrålning och elbehov för att skapa en anpassad lösning.

  2. Design och offertering: Baserat på våra insikter och din budget skapar vi en design och offerering som passar dina behov. Vi förklarar noggrant kostnader, energipotential och återbetalningstid för att du ska kunna fatta ett informerat beslut.

  3. Installation och montering: Vårt erfarna team av installatörer tar hand om hela installationen. Vi använder högkvalitativa solcellspaneler och komponenter för att säkerställa optimal prestanda och pålitlighet. Alla våra montage utförs av vår egen anställda personal för att garantera bästa resultat.

  4. Anslutning och driftsättning: När installationen är klar ansluter vi solcellsanläggningen till ditt elsystem och säkerställer att allt fungerar som det ska. Vi ger dig även instruktioner om hur du kan övervaka och dra nytta av din solcellsanläggning.

  5. Service och support: Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig support även efter installationen. Vi erbjuder även serviceavtal för att säkerställa att din solcellsanläggning fortsätter att fungera optimalt under hela dess livslängd.

Kontakta oss idag för att komma igång med din solcellsanläggning och dra nytta av ren och hållbar energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig på Guld Sol Byggen AB!

Planera & räkna på solceller

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss för genomgång och beställning. 

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.