Trustpilot

Solenergi

Solenergi

Solenergi - En hållbar och effektiv energilösning

Solenergi är en förnybar energikälla som har blivit alltmer populär på senare år. Hos Guld Sol Byggen AB är vi experter på solenergi och erbjuder skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag som vill dra nytta av denna gröna energikälla.

Varför välja solenergi?

Solenergi erbjuder en rad fördelar som gör den till ett attraktivt alternativ för energiförsörjning:

  1. Ren och miljövänlig: Solenergi är helt utsläppsfri och bidrar inte till luftföroreningar eller klimatförändringar. Genom att välja solenergi kan du minska din klimatpåverkan och göra en insats för en mer hållbar framtid.

  2. Oändlig tillgång: Solen är en oändlig och förnybar energikälla. Varje dag levererar solen mer energi än vad mänskligheten förbrukar på ett år. Genom att utnyttja solenergin kan vi minska vårt beroende av fossila bränslen och säkra en pålitlig energiförsörjning för framtiden.

  3. Långsiktiga besparingar: Genom att investera i solenergi kan du sänka dina energikostnader på lång sikt. Solcellsanläggningar och solfångare omvandlar solens energi till elektricitet och värme som du kan använda direkt i ditt hem eller företag. Genom att producera din egen el och värme kan du minska din beroende av externa energileverantörer och spara pengar över tid.

  4. Ökad fastighetsvärde: Installation av solenergisystem kan också öka värdet på din fastighet. Ett välfungerande solenergisystem kan vara en attraktiv funktion för potentiella köpare och göra din fastighet mer eftertraktad på marknaden.

Våra solenergilösningar

Guld Sol Byggen AB erbjuder skräddarsydda solenergilösningar som passar dina unika behov och förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av att installera solcellsanläggningar och solfångare och kan hjälpa dig genom hela processen, från planering till färdig installation.

Våra tjänster inkluderar:

  1. Solcellsanläggningar: Vi installerar högkvalitativa solcellspaneler på ditt tak eller mark för att generera egen el. Våra expertinstallatörer säkerställer att solcellerna placeras optimalt för att maximera energiproduktionen och ge dig bästa möjliga avkastning på din investering.

  2. Solfångare: Vi erbjuder installation av solfångare som kan omvandla solens strålar till varmvatten för ditt hushåll eller företag. Genom att använda solvärme kan du minska behovet av traditionell uppvärmning och spara på energikostnaderna.

  3. Energilagringssystem: För att optimera användningen av solenergin erbjuder vi också energilagringssystem, såsom batterier, som kan lagra överskottsel för användning när solen inte är tillgänglig. Detta gör att du kan använda solenergi även på nätter eller vid molniga dagar.

Kontakta oss för mer information

Om du är intresserad av att dra nytta av solenergi och vill veta mer om våra solenergilösningar, tveka inte att kontakta oss. Vårt erfarna team av solenergiexperter står redo att svara på dina frågor och hjälpa dig hitta den bästa lösningen för dina behov.

Planera & räkna på solceller

Vi har en modul där du kan räkna och planera din solcellsanläggning på ett smidigt sätt. När du gjort förarbetet så är det dags att kontakta oss för genomgång och beställning. 

Räkna på din solcellsanläggning

Gör din solcellskalkyl utifrån ett av våra standardpaket, från 5 kW (14 st paneler) upp till 15 kW (42 st paneler). Alternativt kan du välja att göra din solcellskalkyl utifrån tillgänglig takyta eller önskat antal solcellspaneler.

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Beställ laddbox och få 10 000 kr i rabatt på solceller

Just nu får du som bor i Uppsala 10 000 kr i rabatt på alla solcellspaket när du beställer en laddbox från oss. Ange kampanjkod: GuldSol21


Telefon: 0739597819

E-post: info@guldsolbyggen.se

Hör av dig till oss 

Har du bestämt dig? Behöver du vägledning? Oavsett vart i processen du befinner dig så är du varmt välkommen.